Om noe du trodde var "sant", viste seg å ikke være riktig likevel...når ville du gjerne få vite om det?

Ganske så snart, ikke sant? Og våre "sannheter" er det vi tenker og synes om det som skjer rundt oss, om andre - og om oss selv. 

Jeg er derfor først og fremst, og aller mest opptatt av hva du tenker! Fordi det vi tenker mest på, oftest - og med sterke følelser - er ofte ganske likt det vi oppnår. Enten det er noe bra, eller noe vi synes er vanskelig.

Tankene dine styrer følelsene dine, som dermed gir deg en fysisk opplevelse av det du er opptatt av. Følelsene påvirker din atferd - det du faktisk gjør - noe som igjen påvirker resultatet. 

Så, si meg...hva tenker du aller mest på? På det du vil ha, eller det du vil slippe? Om det du er glad for, eller det som du er bekymret over?

Om du vil ha endring privat eller på jobb, er en nøye gjennomgang over hvilke tanker du velger å tenke - et riktig godt sted å begynne. 

Endring er en naturlig del av livet. Så lenge vi lever, vil noe endres, utenfor oss og inni oss. Det er klokt å ha et åpent forhold til endringer, for alternativet kan være stillstand, stagnasjon og tilbakegang. 


Vi kan ikke velge eller kontrollere alle endringer vi opplever, men vi kan velge hva vi tenker om det som skjer. DET er ALLTID innenfor vår kontroll. 

Svært mange endringer kan vi starte - og påvirke - selv. Med våre valg av tanker, og følelser.

Og husk, den aller beste tiden er å gjøre en endring - er før du er nødt!   Hva er coaching?

Hva er coaching?

"Den lærer som er virkelig klok, tilbyr ikke sin egen kunnskap, med leder deg til skattkisten i ditt eget hode". Kahill Gibran

Løsningsfokuserte samtaler som gir deg det perspektivet du trenger for å finne meningsfulle svar på dine egne spørsmål.Om Torunn

Om Torunn

Våre handlinger blir aldri sterkere enn våre tanker, og våre tanker bli aldri sterke enn vår forståelse.

Derfor er det viktig at vi forstår! Forståelsen blir nøkkelen. Kan jeg få bidra til at du får din?

Slik coacher jeg

Slik coacher jeg

"Lær av fortiden, sett levende og detaljerte mål for fremtiden, og lev i det eneste øyeblikket hvor du har kontroll: NÅ." Denis Waitley

Kundeliste

Kundeliste

Jeg er takknemlig for all læring jeg får når jeg arbeider, og for at jeg kan bidra med kompetanse, erfaring og optimisme.

Det er alltid mulighet for inspirasjon og utvikling. Her er et utdrag fra min kundeliste.

Referanser

Referanser

Investering

Investering

Å investere i deg selv gir alltid den beste renten. Benjamin Franklin