Utskriftsvennlig versjon

Om Torunn


Våre handlinger blir aldri sterkere enn våre tanker, og våre tanker bli aldri sterke enn vår forståelse.

Derfor er det viktig at vi forstår! Forståelsen blir nøkkelen. Kan jeg få bidra til at du får din?

Om Torunn


Ordet "hvorfor" har alltid vekket en positiv nyskjerrighet hos meg. Hvorfor gjør vi som vi gjør? Hvorfor sier vi at vi vil en ting, men foretar oss noe helt annet? Hvorfor ønsker vi fra andre det vi ikke tør ta frem i oss selv?

For snart 40 år siden bestemte jeg meg for å starte, drive og utvikle mitt eget firma. Kundene møtte jeg i privat og offentlig virksomhet, og min kjernekompetanse var kommunikasjon, ledelse og samarbeid.

Etter 25 år ble jeg mett av organisasjonskart, overordnede strategier og store visjoner, og registrerte at jeg var mer opptatt av folkene som satt rundt møtebordet. Jeg funderte på hvorfor tanke og handling ikke alltid “hang på grep”, og hvorfor folk ofte ikke klarte å snakke sammen til tross for positive intensjoner. Jeg kjente at det var på tide med en egen, indre utvikling - og tok fatt på min første coachutdannelse.

Som sertifisert Erickson-coach opererer jeg nå på flere arenaer. Jeg har arbeidet i flere år som coach og veileder hos tiltaksarrangører hos NAV, er jeg også tilbake i næringslivet, der jeg bidrar i organisasjoner med leder- og teamcoaching, spesielt innen områdene psykologisk trygghet, Growth Mindset og i coachende lederstil.

Jeg holder foredrag, seminarer og workshops i inn-og utland, og er veldig takknemmlig for at jeg i hele mitt yrkesliv har fått anledning til å arbeide for å finne svar på det vakre spørsmålet "hvorfor"!

Jeg har også gleden av å arbeide med privatpersoner som ønsker å ta eierskap over eget liv, egen utvikling og lykke. Folk som er villige til å møte - og bli bedre kjent med - seg selv, gjøre endringer og ta riktige steg i retning av nye mål og et bedre liv.

Jeg har arbeidet med mange forskjellige mennesker i mange ulike situasjoner, og ser at flere av temaene ofte er de samme:

  • Selvtillit og trygghet
  • Relasjoner til andre
  • Ønske om et gjenombrudd, å virkelig få til noe som har en varig, positiv effekt

Når jeg er på mitt beste

Er jeg "i flyt", og kombinerer kunnskap, intuisjon og erfaring med energi og balanse. Å kunne bidra til at andre kan maksimere og bruke sine evner, talenter og muligheter er en lidenskap som fyller kropp og sjel.

Tilbakemeldinger fra kunder sier at min tilnærming er nysgjerrig, ydmyk og åpen med stor respekt for andres erfaringer. De sier jeg er konkret, praktisk og løsningsfokusert, og bruker lun humor til å balansere trygg struktur og mulighet for å sprenge grenser.

Jeg tenker at disse, naturlige kvalitetene setter meg i stand til å hurtig utvikle trygge forhold til mine kunder. Det gjør at jeg kan støtte, og likevel utfordre dem på en produktiv, positiv og løsningsfokusert måte.

Min filosofi

Min overbevisning er at "alle har alt", dvs at vi - egentlig - har de ressursene som trengs for å oppnå store ting, og trenger kanskje kun litt hjelp underveis for å frigjøre nødvendige ressurser og evner.

Jeg bygger på det Erickson'ske humanistiske prinsipp om at alle mennesker er i utgangspunktet OK, og at vi har et iboende potensial til å tenke annerledes, føle annerledes og gjøre nye handlinger.

Jeg dveler ikke lenge ved fortiden, men tar med meg det jeg kan lære av den – for videre utvikling.

Jeg tror at vi alltid tar det valget som fremstår som best, her og nå. At all adferd dypest sett har en positiv intensjon for den som utfører adferden, og at endring er uungåelig.

Endring er uungåelig, men fremskritt må villes! Derfor er jeg forpliktet til min egen, kontinuerlige læring og vekst. Jeg lar handling følge ord, og tilpasser og utvikler min kompeatanse og personlige innsikt. Til glede for meg selv, og for at jeg hele tiden kan bli til større nytte for mine kunder. 

Min visjon

FRA FRED I SJELEN – TIL FRED I VERDEN

Min misjon

Dele det beste jeg har; tanker og følelser, lidenskap, humor, empati og kunnskap med så mange som mulig, så ofte som mulig – i en form som inspirerer til refleksjon, erkjennelse og troen på egen styrke.
Planmessig og på impuls vil jeg bidra til andres suksess – da blir den også min.

Mine kjerneverdier

FRED, ENERGI, FORSTÅELSE OG FORBINDELSE


Jeg føler meg privligert, ydmyk og stolt når jeg kan bidra til at andre gjør endringer i sine liv, både privat og profesjonelt. 

Om du har lyst til å høre mer om coaching, og se om jeg kan bidra med noe for å gjøre ditt liv bedre - håper jeg du tar kontakt. Jeg gleder meg til å møte deg!